RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Шум навколо липового компромату на Клінтон: у РФ висміяли їдку істерику адептів Путіна

Співробітники ФБР виявили нові документи, які могли б дискредитувати виборчу кампанію кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон.

Про це повідомляє "Эхо Москвы" з посиланням на Reuters.

Зазначається, що йдеться про якесь фальшиве листування, яке належить до часу перебування Клінтон на посаді держсекретаря США.

За словами співробітників розвідки США, нові витоки стосуються можливої публікації підроблених доказів шахрайства з голосами виборців та іншої дезінформації. Зокрема, в одному з фальшивих листів від імені сенатора-демократа Тома Карпера на адресу Клінтон йдеться: "Ми не дозволимо вам програти ці вибори".

Ця новина викликала уїдливу реакцію в прихильників політики президента РФ Володимира Путіна.

"ФБР виявило нові документи, які могли б дискредитувати виборчу компанію Хілларі Клінтон... Хілларі - кончена мерзота, якщо вибір Х. Клінтон президентом США - це і є демократія, то я ср*в на демократію", - зазначив один з путінців.

У свою чергу інші російські користувачі мережі висміяли цей коментар.

"Ми - в захваті, шановний поцрик!", "Я бачу, у вас всі кінчені мерзоти скрізь. Може, в консерваторії щось підправити?", "Давай обережніше, знову на "демократа" потрапив...", "кожен бидляк, як цей бодун, таємно сам мріє і сподівається стати катом і злодієм, щоб вбивати і грабувати ближніх! Мене в армії ще вражала ця логіка, коли діди новобранців б'ють тому, що їх били минулі діди! Ось така всенародна помста народу самому собі!" - пишуть користувачі мережі з РФ.

Як повідомляв "Апостроф", в РФ з гіркою іронією відреагували на заяву ФБР про відсутність зв'язків Дональда Трампа з Кремлем.