RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Епопея з поломкою літака журналістів Путіна: мережі потішили нові деталі

У соціальних мережах сміються над новою інформацією про літак з російською делегацією, який летів на саміт в Перу і потрапив у неприємну ситуацію.

Про ситуацію з літаком повідомляє ТАСС.

Там зазначили, що деталі, необхідні для ремонту поломаного літака Іл-96-300, у Лісабон привезе літак Спеціального льотного загону "Росія". Він же повинен вивезти з Лісабона в Перу російську делегацію, в яку входять журналісти кремлівського пулу.

"Готується літак з запчастинами для літака з запчастинами", — коментують цю новину на сторінці Роисся 24 в Facebook.

"Скоро включать телепорт і передадуть запчастини, російським журналістам треба трохи потерпіти", "Продам м'ясорубку на запчастини. Можу доставити. Переліт за рахунок покупця", "Немає нічого надійніше подорожі на надувних матрацах, скажу я вам. в цьому році всією сім'єю сплавали в Крим, дуже задоволені", "Чого цей пул виробляли? Літаки для них туди-сюди ганяй. я, наприклад, в Ліму тільки на поїзді добираюся. там в плацкарті завжди вільні місця є", "Напевно, Абамка піску в двигун насипав. Я таке бачив у фільмі про піонерів-героїв", "На Кузi треба було плисти, місяці два і ти в Лімі", "Літак з дровами і хрестиками", — коментують інші користувачі Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", до поломки, під час польоту біля злощасного літака з російський делегацією, яка летіла в Перу, стався інцидент із швейцарськими винищувачами.