RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Путінці обурюються через новi санкції Западу проти РФ

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна з обуренням зустріли новину про те, що Канада ввела санкції проти ще 15 осіб з-за анексії Росією Криму.

Про санкції повідомили на офіційному сайті МЗС Канади, передає lenta.ru.

Відзначається, що в канадський санкційний список додали 15 осіб, в тому числі 6 "депутатів" російської Держдуми від окупованого Криму. Ці люди охарактеризовані як такі, що мають відношення до сепаратизму. Їм заборонено в'їзд в Канаду, також підлягають заморожуванню їх активи, якщо вони є в канадській юрисдикції.

Санкції введені Канадою у відповідь на вибори депутатів Держдуми, які відбулися 18 вересня, у тому числі і на окупованому півострові.

У повідомленні наголошується, що Канада ніколи не визнає законною анексію Росією українських Криму і Севастополя.

"Це персональний плювок в обличчя Путiна від нового прем'єр-міністра Канади Трюдо, Канада починає, Америка дивиться і продовжує, пробне закидання від Трампа", "Ось це санкції! Ну тепер вони точно Крим Україні повернуть", "І Трампа не бояться", "Скоро МЗС РФ виступить з офіційною заявою подяки за нові дуже корисні санкції", "Я от не впевнений, що санкції Канади мають більше значення, ніж естонськi. Ну що може знадобитися в Канаді?", "Молодці, канадці. Справжні друзі Росії. Хочуть, щоб Росія швидше iмпортозаместилась і стала світовою економікою", "Більше санкцій хороших і різних. А після 20 січня ще республіканський парламент США роздухариться — нікому буде накладати вето", "Схрон бандерівців у своєму репертуарі", "При Обамі такого не було", — коментують новину на російському інформаційному ресурсі Lenta.ru.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в ЄС повідомили, що мають намір продовжити антиросійські економічні санкції.