RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Путінці бурхливо відреагували на блокування в Радбезі ООН резолюції по сирійському Алеппо

У прихильників політики президента РФ Володимира Путіна викликала бурхливу реакцію новина про те, що Росія і Китай заблокували в Раді безпеки ООН проект резолюції щодо Алеппо.

Про те, що Росія вже в шостий раз проголосувала проти проекту резолюції щодо ситуації в Сирії, повідомляє РИА Новости.

Документ, який був ветований двома постійними членами Ради безпеки ООН Росією і Китаєм, закликав до припинення вогню в Алеппо як мінімум на сім днів. Авторами нової резолюції по Сирії виступили Єгипет, Іспанія і Нова Зеландія.

"Неважливо, хто "ініціатор" голосування, ісходник у всіх у них один, так як США вже скомпрометували себе відкритою підтримкою терористів, тому намагаються діяти через посередників. Якщо не помилюся, вперше Китай не утримався, а проголосував проти в питанні щодо Сирії. Це важливо", "Допустили мавп в РБ ООН. І що найцікавіше — ніхто із сильних світу цього не виступив з цією ініціативою, а запустили вперед країни, які нічого в цьому світі не вирішують. США нахаби, нишком в спину норовлять вдарити", "Знову припинити вогонь... Якась цікава битва біля них. Хоча подібне коментували не раз вже. Мені от хотілося б знати, а чи потрібна нам ця ООН? Навіщо? Чи Не простіше створити аналог? Толку від цих помірних?", "Як вони все-таки намагаються врятувати терористів. У цьому весь Захід. Адже у терористів вкладені величезні західні гроші, а результату немає", "Китай намагається отримати підтримку Росії в майбутньому протистоянні з США. Трамп уже пообіцяв розібратися з Китаєм", — коментують путінці.

Як повідомляв "Апостроф", у Сирії обстріляли російський мобільний госпіталь в районі Алеппо, в результаті чого загинули двоє медпрацівників з РФ.