RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У топ самих песимістичних прогнозів Bloomberg включили Україну під владою Путіна

У переліку найгірших сценаріїв, складених інформаційним агентством Bloomberg, згадується визнання президентом США Дональдом Трампом і канцлером Німеччини Ангелою Меркель влади Росії над Україною, а також Білоруссю і Сирією.

Про це повідомляє 112.

У "Гіді песиміста", який опубліковано на сайті агентства у вигляді стрічки новин в соціальних мережах, йдеться про гіршi варіанти розвитку подій в наступному році. В одному з таких сценаріїв Путін погодиться припинити втручатися у справи США і ЄС, а Меркель і Трамп визнають його владу над Україною, Сирією та Білоруссю. Найгіршими варіантами подій називаються відновлення авторитету Росії і зростання рубля.

Також аналітики віднесли до гірших сценаріїв зростання впливу проросійських політичних партій у таких європейських країнах, як Естонія, Болгарія, Молдова.

Нагадаємо, в минулому році аналітики Bloomberg називали поганими сценаріями перемогу Трампа на виборах президента у США і вихід Великобританії з ЄС, обидва ці сценарії здійснилися.

Як повідомляв "Апостроф-Економіка", в минулому році провідне місце в переліку найгірших сценаріїв від Bloomberg зайняло припущення про те, що вартість нафти може вирости до $100 за барель.