RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Загроза Обами Путіну викликала сплеск емоцій у росіян

Прихильники політики президента РФ Володимира Путіна бурхливо вiдреагували на заяву президента США Барака Обами про те, що будуть прийняті відповідні заходи по відношенню до Росії за її втручання в хід американських виборів.

Слова Обами активно обговорюють на російському інформаційному ресурсі РИА Новости.

"Ну от і хто тепер наддержава!? "Велика" Америка скаржиться, що далека варварська Росія переплюнула всі рубежі їх оборони і вплинула на один з найвідповідальніших заходів — вибори президента. Пишаюся своєю країною! Браво Росія!", "Свої почуття засунь собі сам знаєш куди, мерзотник! Скільки людей було вбито в світі американськими головорізами і їх маріонетками за час твого правління?", "І що він має намір зробити? Написати записку, визнавши, що не зміг знайти докази, потім звинувативши в цьому Росію, грати в російську рулетку?", "Тю, налякав ведмедя качкою", "Барак, нас лякати не треба. Марно.Так, трохи не забув. Нобелівську премію миру не забудь повернути перед відходом з Білого дому", "Походу, з алкоголем проблеми не тільки у Порошенка", "І цей клоун стільки років керував самої виключною нацією на землі, ну кому ще незрозуміло, звідки всі біди в світі?!", "Ви там, в Америці, легше з виразами. А то самі знаєте, кого захочемо, того вам в президенти і призначимо", "Навіть американський президент світу і виключної американської нації Обама визнав, що світом правлять Путін і рука Кремля. Приємно", — коментують відвідувачі ресурсу.

Нагадаємо, Обама заявив, що деякі з відповідних заходів будуть розголошені, інші будуть таємними.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Білому домі підтвердили звинувачення, висунуті американськими спецслужбами на адресу Путіна. У США вважають, що він особисто брав участь в операції по втручанню Росії у виборчий процес.