RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Появилась реакция Трампа на новые санкции США против РФ

Новообраний президент США Дональд Трамп прокоментував рішення адміністрації нинішнього президента США Барака Обами про введення нових санкцій проти Росії через її втручання в хід американських президентських виборів.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

У відповідь на звинувачення в тому, що він став президентом завдяки втручанню Росії, Трамп відповів, що зараз для США час "рухатися до більших і кращих речей". Раніше він вже реагував таким чином на звинувачення.

Також Трамп заявив, що зустрінеться з представниками американської розвідки для того, щоб отримати більше інформації про російськi кiбератаки.

У свою чергу помічник Трампа Келлін Конвей заявила, що нові санкції відносно РФ спрямовані проти Трампа. Вона назвала санції спробою загнати новообраного президента в кут, передає CNN.

За словами Конвей, це не є мирним переходом влади на демократичній основі, так як в цьому замішана політика. При цьому прийняті відносно РФ санкції вона назвала символічними.

Як повідомляв "Апостроф", в Кремлi пообіцяли дати "адекватну відповідь" на нові американські санкції, але не уточнили, якою вона буде.