RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

По стопах Януковича: у мережі відреагували на відставку президента Венесуели

У соціальних мережах активно обговорюють новину про опозиційний парламент Венесуели, який оголосив, що президент країни Ніколас Мадуро "залишив свій пост".

Новину з Венесуели коментують користувачі Twitter.

"Зійшов з дистанції ще один дружбан. Мені чой-то страшно за тебе, Вован", — пише у своєму Twitter російський журналіст і блогер Олександр Сотник, натякаючи на дружбу Мадуро з президентом РФ Володимиром Путіним.

"Так х** з ним, з Мадуро. У нас тепер Трамп є!" — з іронією зазначає російський військовий журналіст Аркадій Бабченко у своєму Twitter.

"Як на іспанському "Ростов не гумовий"? — запитують у Twitter РБ головного мозку.

"Мадуро все. Всі, з ким Лукашенко найбільше дружив: Каддафі, Чавес, Мадуро — погано закінчили. Залишився Путін", — пишуть також у цьому Twitter.

"Досвід Венесуели показує: нафтова держава спочатку залишається без їжі, а потім і без "патріотичного" президента", — коментують новину в Twitter Перзидент Роисси.

В мережі також порівняли Мадуро з побіжним президентом України Віктором Януковичем, який знайшов притулок у російському Ростові. Ось кілька найбільш показових коментарів на цю тему.

Як повідомляв "Апостроф", в грудні у Венесуелі проходили багатотисячні мітинги людей, які протестовали з-за нестачі грошей.