RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

Всі новини

Канал Russia Today вторгся в мовлення американського телеканалу

Російський телеканал RT (Russia Today) несподівано перервав інтернет-мовлення американського телеканалу C-Span під час трансляції засідання нижньої палати американського Конгресу.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

Зазначається, що інцидент стався 12 січня близько 14:30 за місцевим часом. Мовлення Russia Today вклинилось в онлайнову 1трансляцію дебатів, присвячених роботі Комісії з цінних паперів і бірж. Глядачам включили росiйську пропаганду, перервавши виступ депутата Максін Уотерс. Цікаво, що це сталося за кілька секунд до того, як депутат заговорила про зв'язки новообраного президента США Дональда Трампа з Росією. Трансляція Russia Today тривала близько 10 хвилин.

У США зрив трансляції засідання був сприйнятий багатьма як диверсія. Однак телеканал C-Span виступив із заявою, в якій цей інцидент списується на техничну помилку. Там зазначили, що телеканал веде моніторинг RT на випадок екстрених новин і, судячи з усього, стався збій в маршрутизації інтернет-сигналу.

Раніше аналогічних інцидентів з інтернет-мовленням американського телеканалу не траплялося.

Як повідомляв "Апостроф", телеканал RT фігурує в схваленої Європарламентом резолюції про боротьбу з російською пропагандою.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ Тема: США
Теги: США, Росія, ТБ