RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Екс-голова ЦРУ висловив побоювання щодо відносин Путіна з Трампом

Колишній директор ЦРУ і колишній міністр оборони США Роберт Гейтс стурбований позицією президента Дональда Трампа щодо Росії і рекомендував використовувати двовекторну політику в контактах з Кремлем.

Про це він сказав телеканалу PBS.

"Я стурбований явним небажанням президента критикувати росіян. Він визнав, що росіяни стояли за хакерськими атаками. Але що стосується агресивності Росії, її втручання, її інтервенціонізму, загальних залякувань і бандитизму – все це реально. Це реальна поведінка", - зазначив Гейтс.

На його думку, адміністрація Трампа повинна виробити політику, яка б намагалася одночасно і протистояти агресивності президента РФ Володимира Путіна, і зупинити деградацію відносин двох країн.

"Не можна просто пристосовуватися до Росії, шукати угод з Росією. Потрібно також бути готовим висловлювати незгоду з Путіним", - сказав екс-голова ЦРУ.

Як повідомляв "Апостроф", принципи ведення зовнішньополітичної гібридної агресії Росії і характер президента США Дональда Трампа можуть перешкодити нормалізації відносин США з РФ. Таку думку висловив радник президента України Володимир Горбулін.

За матеріалами "Голосу Америки"