RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Відомий журналіст передрік сумну долю Путіну з його трибуналом

Після зміни влади в Росії Володимир Путін обов'язково постане перед трибуналом.

Таку думку висловив відомий журналіст Матвій Ганапольський у своєму блозі на сайті Ехо Москви, коментуючи відмову Міжнародного трибуналу розморозити рахунки компанії "Алмаз-Антей".

За його словами, незабаром в справу вступить Конституційний суд РФ. "І хоча його рішення в справі скасування санкцій нічого не змінює, буде прийнято рішення про чергове невизнання вердиктів всяких там зарубіжних трибуналів. Всіх разом і на роки вперед", - пише Ганапольський.

Журналіст вважає, що далі в Росії посадять Олексія Навального "за те, що захотів в президенти". Далі, за прогнозами Ганапольского, "в президенти знову виберуть Путіна, тому що ми знаємо - йому немає альтернативи".

"Паралельно будуть множитися вердикти міжнародних трибуналів. До спонсору тероризму додасться збитий "Боїнг", до невмотивованої агресії на адресу сусідньої держави додадуться масові вбивства громадян України і своїх громадян", - стверджує журналіст.

При цьому він додає, що "чим чіткіше буду вироки міжнародних трибуналів, тим масовішою буде підтримка Путіна російським народом".

"Будуть ходи з плакатами, спалювання опудала Трампа (до цього часу він вже буде" чмо "). Пенсіонерки, у в'язаних шапочках, які ще пам'ятають Фіделя, розповідатимуть про почуття до рідного президенту", - говорить Ганапольський.

"А потім, одного разу, Путін ... піде. Причина не важлива - сам піде або усунуть. І тоді новий президент, хай навіть Навальний, стане перед дилемою - що з цим Путіним робити. Він, Навальний, звичайно згадає, що обіцяв Путіну недоторканність. але через те, що він покриває міжнародного злочинця, санкції відмовляться скасовувати. поплаче-поплаче Навальний (Петров, Сидоров чи якийсь інший новий президент), але ж країну з лайна витягувати треба. І віддадуть Путіна під трибунал - ну, а що робити ", - підкреслив Ганапольський.

Як повідомляв "Апостроф", в листопаді минулого року Путін прийняв рішення про вихід РФ з Римського статуту МКС.