RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Автор плану по здачі Криму в оренду РФ розповів, як буде домагатися його прийняття

Народний депутат Андрій Артеменко розповів, як буде домагатися реалізації свого "мирного" плану врегулювання українсько-російської кризи.

Про це Артеменко розповів в інтерв'ю "Апострофу", яке можна буде прочитати найближчим часом.

Народний депутат заявив, що Мінськ себе давно дискредитував, і повідомив, що нова ініціатива найближчим часом буде представлена у Вашингтоні за участю народних депутатів, членів Конгресу і членів його команди.

За словами Артеменка, саме тоді будуть розкриті деталі цього мирного плану. Він зазначає, що має велике значення, якою буде реакція на цей план у США, Росії, ЄС і в Україні. Народний депутат стверджує, що якщо йому вдасться переконати адміністрації Трампа, Путіна і Порошенко, то "ми дійсно знайдемо можливості акцептувати наш план усіма трьома сторонами".

Також народний депутат розповів про те, з ким, на його думку, Україна повинна вести переговори. Він зазначив, що в них має брати участь Росія, а також представники так званих "ДНР" і "ЛНР", які зараз перебувають поза межами правового поля. Артеменко зазначає, що дії України (блокада, будівництво парканів) і бездіяльність не підштовхне жителів окупованого Донбасу до того, щоб проголосувати за повернення в Україну.

Нагадаємо, так званий "план Артеменко" передбачає виведення російських збройних сил з території України та проведення всеукраїнського референдуму про передачу Криму в оренду Росії на 50-100 років.

Тези з розмови з ініціатором нового "мирного" плану Артеменком читайте вже зараз на "Апострофе".