RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

У Росії розповіли, як візит Тіллерсона до Москви розбив мрії Путіна

Російський політолог Андрій Піонтковський розповів, як візит державного секретаря США Рекса Тіллерсона до Москви розбив мрії президента РФ Володимира Путіна про "велику угоду" з США.

Про це Піонтковський написав у своєму блозі для "Обозревателя".

Політолог зазначив, що головним підсумком візиту Тіллерсона стало те, що Росія і США знаходяться на абсолютно протилежних позиціях з таких гострих питань, як Сирія і Україна. Піонтковський зазначає, що так звана "велика угода" з Трампом по Україні, про яку мріяв російський президент і за яку пили шампанське в Держдумі, неможлива в принципі.

Експерт вважає, що в цілому ніякого прогресу в українському питанні не намічається. Піонтковський зазначив, що Тіллерсон і Путін "обидва пробурмотіли мантру про вірність Мінським угодам", але, як зазначив експерт, ці угоди Україна і Росія розуміють зовсім по-різному.

Також Піонтковський наводить американський меседж про те, що ніякого прогресу не буде, поки Росія не почне виконувати Мінські угоди. "Абсолютно чітко звучить, що порушує їх Москва", — зазначає політолог. Він запевняє, що про зняття санкцій, про яке мріяли росіяни, тепер не може бути й мови.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Пiонтковcький розповів, як Україна може поховати режим Путіна.