RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Знаю її особисто: з'явилася важлива заява з приводу особистості дочки Путіна

Віце-президент Всесвітньої конфедерації рок-н-ролу (WRRC) з юридичних питань Манфред Мохаб підтвердив, що Катерина Тихонова є молодшою дочкою президента Росії Володимира Путіна.

Про це повідомляє агентство Reuters.

На питання про те, чи знає він, що Катерина Тихонова є дочкою президента РФ, Мохаб відповів: "Так. Я знаю її, так, звичайно". На повторне запитання він кивнув головою і повторив: "Так".

У відповідь на питання про те, чи була особиста зв'язок Тихонової з Путіним корисна для акробатичного рок-н-ролу, Манфред Мохаб сказав: "Так, безумовно". Він додав, що даний вид спорту розвивається завдяки Росії.

На даний момент Кремль і Тихонова не відповіли на запити агентства про коментарях.

У 2015 році голова правління Газпромбанку Андрій Акімов розповів Reuters, що Катерина Тихонова є дочкою Володимира Путіна, але пізніше відмовився від своїх слів. Однак, крім Акімова, цю інформацію агентству підтвердили два анонімні джерела.

Катерина Тихонова, в якій прізвище її бабусі, керує проектами в МДУ і займає посаду віце-президента WRRC з розвитку і маркетингу. Вона одружена з Кирилом Шамаловим, сином одного з найближчих друзів Володимира Путіна. Стан Шамалова почало стрімко зростати після одруження з Катериною Тихоновою.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Катерина Тихонова потрапила в список найвпливовіших молодих людей у світі.