RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Нові санкції США проти Росії: Reuters дізналося про важливі подробиці

Два офіційних дистриб'ютора корпорації Microsoft в РФ ввели обмеження на продаж продукції для більш 200 російських компаній у зв'язку з новими санкціями з боку США.

Про це пише агентство Reuters.

Також нові обмежувальні заходи скоротили тривалість кредитів, які можуть бути надані російським фінансовим фірмам, які потрапили під санкції, за 30 днів до 14 днів і з 90 днів до 60 днів для російських енергетичних компаній, які знаходяться у списку санкцій США.

Один з дистриб'юторів Microsoft в РФ – компанія Merlion – повідомила російські компанії, які потрапили під санкції, про те, що вони повинні встигнути внести оплату за продукцію в період вказаних стислих строків або ж заплатити авансом.

Другий дистриб'ютор – компанія RRC – в своєму повідомленні зазначає, що "вводяться серйозні обмеження" на замовлення продукції Microsoft від російських фірм, які потрапили під санкції США.

Відзначається, що вказівки Merlion і RRC випливають з нового пакету санкцій США від 2 серпня минулого року, які пов'язані з кібератаками і втручанням Росії у справи України.

Як повідомляв "Апостроф", олігархи з оточення президента РФ Володимира Путіна намагаються уникнути нових санкцій США.