RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Стало відомо про несподіваний візит путінського розвідника в США

Голова Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін, який перебуває під санкціями США, минулого тижня здійснив візит у Сполучені Штати, де зустрівся зі своїми американськими колегами.

Про це повідомляє агентство Reuters з посиланням на два джерела.

За інформацією джерел, Він провів зустріч з директором Національної розвідки США Деном Коутсом та іншими представниками розвідувального співтовариства. Проте теми, які обговорювали на зустрічі, на розкриваються.

У свою чергу, як передає ТАСС, посол Росії в США Анатолій Антонов заявив, що Наришкін провів консультації з американськими колегами по боротьбі з тероризмом.

"Сергій Євгенович [Наришкін] був тут [в США], він приїжджав. Він провів тут консультації зі своїми колегами, обговорювалася проблема спільної боротьби з тероризмом. Ми знаходилися в контактах в 2014 році, коли проводили сочинську олімпіаду. Звичайно ж, думаємо і про спільну роботу в цьому році, коли буде чемпіонат світу з футболу", - каже посол.

"У найважчий час контакти між спецслужбами тривали. Політика політикою, а робота роботою. Є політичні гасла, а є реальна робота", - додав Антонов.

Лідер меншості Демократичної партії в Сенаті Чак Шумер зажадав від Білого дому надати інформацію про те, хто саме з американських чиновників зустрічався з Сергієм Наришкіним і що обговорювалося в ході даної зустрічі.

Головне питання, наголосив Шумер, полягає в тому, пов'язаний візит Наришкіна з вчорашнім відмовою Білого дому від введення нових санкцій відносно РФ.

Як повідомляв "Апостроф", 30 січня був опублікований так званий "кремлівський список", однак від нових санкцій проти Росії США утрималися.