RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

В Амстердамі ввели плату за екскурсії кварталом Червоних ліхтарів

Влада Амстердама ввела нові правила відвідування кварталу Червоних ліхтарів.

Про це йдеться в повідомленні на сайті муніципалітету міста.

Так, проводити групові екскурсії (від п'яти до 20 осіб) можна буде тільки за відповідним дозволом. Якщо ж в групі буде налічуватися більше 20 туристів, то їх взагалі не пустять в квартал Червоних ліхтарів.

"Екскурсії по району Де Валлена будуть проходити по більш суворим правилам з квітня цього року, щоб захистити місцевих жителів і працівників підприємств від надмірного напливу туристів. Якщо гід веде тургрупу з 5 і більше осіб, потрібен спеціальний дозвіл. Це стосується всіх видів екскурсій з гідом, наприклад, велосипедних турів. Екскурсії з більш ніж 20 людьми в групі взагалі не допускаються", - уточнює влада Амстердама.

Крім того, туристам заборонено фотографувати "нічних метеликів" і зупинятися на мосту Oudezijds Achterburgwal і біля входів в магазини під час роботи".

Також туристам не можна вживати алкоголь, наркотики, голосно розмовляти або кричати. Під час екскурсії потрібно перебувати спиною до повій.

За порушення введених правил штрафуватимуть на пристойну суму - від 190 до 950 євро, а гідів позбавлятимуть ліцензії на проведення екскурсій.

На даний момент також розглядається питання про введення податку на учасників екскурсій в Квартал червоних ліхтарів.

У Нідерландах інтим-індустрія легалізована. Для цього створені спеціальні квартали, займатися проституцією на вулицях заборонено. Де Валлен - великий і найбільш знаменитий з кварталів Червоних ліхтарів, розташований в Амстердамі.

Як повідомляв "Апостроф", користувач соцмережі Микола Воськало склав вірш про консультативний референдум в Нідерландах і офшорному скандалі навколо президента України Петра Порошенка.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ
Теги: Амстердам