RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Не тільки невістка Трампа: засновник WikiLeaks отримав конверт з білим порошком

Засновнику WikiLeaks Джуліану Ассанжу, як і невістці президента США Дональда Трампа, нещодавно надіслали листа з білим порошком.

Про це він написав у своєму Twitter.

"Дружина Дональда Трампа-молодшого госпіталізірована після того, як відкрила конверт з білим порошком. Дивно, але минулого вівторка я теж отримав такий лист і передав його дипломатичній поліції. Марка? Она була американською", - повідомив він.

Відзначимо, що аналогічний інцидент вже відбувався в 2016 році з сином Трампа, Еріком та його дружиною Ларою Юнаской. Тоді порошок виявився беспечним.

Як повідомляв "Апостроф", дружину сина президента США Дональда Трампа-молодшого, Ванессу Трамп госпіталізували після того, як вона відкрила конверт, в якому знаходився білий порошок. До речі, Трамп-молодший у вересні минулого року відмовився від послуг Секретної служби, що займалася його охороною.

Компанія WikiLeaks, якою керує Ассанж, публікує резонансні документи та компромати на відомих політиків. Їх неодноразово звинувачували у зв'язках з Кремлем. Foreign policy навіть дізналось про відмову Ассанжа публікувати 68 гігабайт документів, пов'язаних з російським урядом.