RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

З'явилося пояснення, чому Трамп жахливо боїться Путіна

Президент США Дональд Трамп боїться президента РФ Володимира Путіна, оскільки у того є компромат на американського лідера.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив російський політолог Андрій Піонтковський.

"А боротьба, яка ведеться зараз в Америці, це по суті боротьба між президентом Трампом і більшістю американського військово-політичного істеблішменту. Тепер ні в кого вже немає сумнівів, що про це говорять відкрито, що Трамп жахливо боїться Путіна, твердо знаючи, що у того є дуже серйозний компромат на нього. Останнє, що викликало тут обурення, це коли всі радники Трампа великими літерами йому написали не вітати Путіна, а він зателефонував, привітав і ще раз показав, яка ступінь його залежності і страху", - вважає Піонтковський.

Він нагадав, що нещодавно екс-директор ЦРУ Джон Бреннан прямо допустив наявність у Кремля компромату на Трампа.

"По-моєму, боротьба політичного істеблішменту і Трампа підходить до своєї кульмінації і по лінії розслідування Мюллера (Роберт Мюллер займається розслідуванням російського втручання у вибори 2016 року в США, - "Апостроф"). Я не знаю, широко відомо Україні і вашим читачам, але всю Америку потрясло 15-хвилинне інтерв'ю колишнього директора ЦРУ Джона Бреннана. По-перше, воно безпрецедентно по різкості звинувачень – Бреннан називає Трампа тваринам, загнаним у кут. По-друге, Бреннан практично відкритим текстом сказав, що у нього є достатньо інформації з Трампу, яка потрясе Америку", - підкреслив російський політолог.

Детальніше читайте в матеріалі "Апостроф": Світ на межі вирішального удару по Путіну, Кремлю не до війни в Україні - Андрій Піонтковський