RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Другий етап революції: опубліковано фото і відео нових протестів у Вірменії

У середу, 25 квітня, в Єревані (Вірменія) почалася нова хвиля протестів.

Про це повідомляє Telegram-канал "Протести в світі".

Так, учасники мітингу стягуються до площі Республіки.

Варто відзначити, що причиною відновлення протестів стало те, що виконуючий обов'язки прем'єр-міністра Вірменії Карен Карапетян відмовився від зустрічі. У зв'язку з цим лідер опозиційного руху, депутат парламенту Нікол Пашинян закликав своїх прихильників знову вийти на площу.

"Правляча партія Вірменії подумала, що з відставкою Саргсяна (нині екс-прем'єра Вірменії Сержа Саргсяна, - ред.) народ заспокоївся і вони тепер самі між собою розділять місця біля корита. Тому і скасували переговори з Пашиняном. Тактика проста: тягнути якомога більше часу, щоб переможна ейфорія у народу почала проходити, а потім додати кілька булочок - і на виборах знову набрати більшість і залишитися при владі", - сказано в повідомленні.

Уточнюється, що, в свою чергу, Пашинян планує не припиняти акції протесту і тиснути на правлячу партію, щоб у країні пройшли якомога швидше дострокові вибори.

Як повідомляв "Апостроф", 23 квітня екс-президент Вірменії Серж Саргсян, через призначення якого прем'єр-міністром пройшли масові протести, оголосив про відставку.