RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Це станеться: Трамп виступив з важливою заявою про зустріч з Кім Чен Ином

Президент США Дональд Трамп заявив, що американська делегація прибула до Північної Кореї для того, щоб обговорити приготування до саміту між главою Білого дому і лідером КНДР, Кім Чен Ином.

Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

"Наша група зі Сполучених Штатів прибула до Північної Кореї, щоб здійснити підготовку до саміту між Кім Чен Ином і мною. Я дійсно вірю, що Північна Корея має чудовий потенціал і одного дня стане великою нацією в економічному і фінансовому плані. Кім Чен Ин погодився зі мною стосовно цього. Це станеться!" - написав глава Білого дому.

Нагадаємо, раніше прес-секретар Держдепу США Хізер Науерт повідомляла про те, що в неділю, 27 травня, делегація США провела зустріч з представниками КНДР для обговорення подальшої підготовки саміту президента США Дональда Трампа і лідера Північної Кореї Кім Чен Ина.

Крім того, як повідомляв "Апостроф", не так давно проведення історичного саміту було під загрозою. Президент США Дональд Трамп заявив, що не зустрічатиметься з Кім Чен Ином через нещодавні заяви лідера Північної Кореї. Пізніше, однак, він змінив свою позицію.