RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Неофашист і його друзі: соцмережі обговорюють майбутню поїздку Путіна на весілля топ-політика в Австрії

Президент Росії Володимир Путін отримав запрошення на весілля глави МЗС Австрії Карін Кнайсль.

Про це повідомив його прес-секретар Дмитро Пєсков, передає РІА "Новости". За його словами, глава держави "із задоволенням прийняв" запрошення. Російський лідер відвідає урочистості з шляху до Німеччини, де у нього заплановані переговори з канцлером Ангелою Меркель.

Одруження міністра закордонних справ Австрії відбудеться 18 серпня. Як відзначили в Кремлі, це весілля - приватний захід і не передбачає протоколу.

На питання про те, що Путін подарує главі МЗС Австрії, Пєсков пообіцяв дати інформацію пізніше.

Кнайсль - безпартійний член коаліційного уряду Австрійської народної партії і правої Австрійської партії свободи, до якого увійшла за пропозицією останньої.

У мережі відразу ж відреагували на настільки цікаву новину.

"І на закуску: Путлер приїде на весілля глави МЗС Австрії Карін Кнайсль, яка зайняла пост міністр за квотою ультраправої Австрійської партії свободи. Тому що Путлер - неофашист і друзі у нього відповідні", "...Скажи мені, хто твій друг...", "...Історично склалося, що спочатку в АПС в більшості складалися відставні офіцери Вермахту і Ваффен-СС", "Той факт, що Путін відвідає весілля глави закордонного відомства - це рідкісний випадок у світовій практиці. Як правило, політики не запрошують один одного на приватні заходи... нуачо, якщо холопи платять, то чому б не зганять на халяву?", - коментують користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", німецько-австрійсько-швейцарський громадський телевізійний канал 3sat показав карту окупованого Росією Криму, під назвою Sibirien total ("Суцільний Сибір").