RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

26 березня

Всі новини

​В Євросоюзі та США оцінили роботу НАБУ: подробиці

Євросоюз і американські експерти дали оцінку якості роботи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ).

Про це сьогодні в ході відкритого діалогу "ДумкоFest.Антикорупція" заявила керівник Антикорупційної ініціативи ЄС в Україні Ека Ткешелашвілі, передає РБК-Украина.

За словами Ткешелашвілі, НАБУ є прикладом для подібних інституцій в країнах ЄС. "На підставі об'єктивного аналізу, який зробили колеги з Євросоюзу і колеги з американської сторони, у тому числі і з ФБР, у співпраці з НАБУ, це аналіз якості, незалежності цієї організації (НАБУ, - ред.) у непростому середовищі, де вони повинні працювати, цей рівень дуже високий - рівень незалежності, рівень якості, яку надає українському суспільству така організація, як НАБУ, воно стає прикладом для багатьох організацій європейських країн, в тому числі, в частині якості, незалежності і доброчесності роботи", - сказала Ткешелашвілі.

Зазначимо, що директор НАБУ Артем Ситник обіцяє прийти на засідання комітету Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції, яке має відбутися 3 жовтня.

Як повідомляв "Апостроф", директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситникстрімко втрачає довіру українців через намагання виправдати незаконність дій НАБУ своєю брехнею.