RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

​Загибель 13 осіб в ДТП у Росії: з'явилося відео моменту аварії і деталі про жертви

Стало відомо, що в нещасливій маршрутці, яка потрапила в смертельну аварію у Тверській області, їхала вчителька однієї з місцевих шкіл: водій і єдиний пасажир, що вижив - її учні.

Про це повідомляє "Комсомольская правда".

Так, стало відомо, що серед загиблих пасажирів маршрутки виявилася колишня вчителька і завідуюча дитячим садком Ніна Березіна. Дружина глави Старицького району їхала до Твері на обстеження до кардіолога, однак її життя обірвалося в страшній ДТП.

За іронією долі, за кермом цього злощасного мікроавтобуса був саме учень її рідної школи.

Згідно з інформацією, чоловіка описують як позитивну людину, яка ніколи не випивала і не розуміють, як він міг виїхати на зустрічну смугу.

І ще один збіг: єдиний виживший в маршрутці Мансур Арабієв також був учнем цієї самої школи.

За попередньою інформацією, аварія сталася з вини водія маршрутки, який частково виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в ЛІАЗ.

У той же час, фахівці, що працюють на місці аварії, з'ясували, що водій ЛіАЗ намагався загальмувати, на відміну від водія "Форда", під яким слідів гальмівного шляху виявити не вдалося.

Як повідомляв "Апостроф", в смертельній аварії за участю маршрутки в Тверській області в Росії, яка відбулася в п'ятницю, 5 жовтня, вижила тільки одна людина.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ Тема: Происшествия
Теги: ДТП, Росія