RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Нічого сумніватися: у Путіна зробили смішну заяву щодо скандальних отруювачів Скрипаля

У мережі висміяли заяву посла РФ в Лондоні Олександра Яковенка з приводу інтерв'ю російських ГРУшників Олександра Мішкіна ( "Петрова") і Анатолія Чепіги ( "Бошірова"), в якому вони висловилися про причетність до отруєння в Великобританії екс-розвідника Сергія Скрипаля та його доньки Юлії.

Дипломат заявив, що Москва встановила особи ГРУшників і не бачить підстав сумніватися в відомостях, які вони надали, передає ТАСС.

"Офіційних звинувачень їм не було пред'явлено, бо вони не порушували російське законодавство. По-друге, не було ніякого офіційного запиту про розслідування цього питання з боку британського уряду. Ми встановили особи цих людей, у нас немає підстав їм не довіряти", - сказав Яковенко.

"За дурнів всіх тримаєте?)) Просто покажіть Бошірова і Чепігу разом за одним столом", "ТАСС уповноважений заявити, достеменно встановлено, що гі*но є шоколадом. Замовлень на шоколад від влади Великобританії поки не надходило. Чому?", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що дід Чепіги був співробітником НКВС і про нього є згадка у відомому романі Олександра Солженіцина "Архіпелаг ГУЛАГ".