RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

​Ніж в спину: в мережі жартують з приводу скасування Трампом зустрічі з Путіним

У мережі з сарказмом відреагували на заяву президента США Дональда Трампа про скасування зустрічі з президентом РФ Володимиром Путіним.

"Апостроф" зібрав найактуальніші реакції соцмереж.

Як повідомляють російські ЗМІ, повноформатній зустрічі в Парижі Трампа і Путіна завадив президент Франції Еммануель Макрон.

Макрон нібито не захотів, щоб російсько-американський саміт затьмарив заходи Єлисейського палацу, які будуть присвячені сторіччю з дня закінчення Першої світової війни.

В кінці жовтня з'явилася інформація про попередню згоду президента США на зустріч з російським президентом 11 листопада в Парижі.

5 листопада Трамп заявив, що ця зустріч може не відбудуться, але він розраховує поговорити з Путіним під час саміту G20 в Аргентині, який відбудеться 30 листопада - 1 грудня.

У мережі бурхливо відреагували на заяву Трампа.

"29 жовтня Пєсков: Буде повноцінна зустріч. У президентів дуже багато питань (влаштувати її пропонував Путін). 5 листопада: Трамп не зустрічатиметься з Путіним. 6 листопада Пєсков: Ой, у Путіна стільки справ, що зустрічі не буде. Обтікай, сонцеликий", "Який же ти все-таки покидьок, Трамп Джонович, усі так цього чекали, Володимиру Володимировичу взагалі навіть свіжий ботокс вкололи, а ти... а ти...", - не без сарказму пишуть користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", президент США Дональд Трамп заявив, що Вашингтон має намір вийти з Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (ДРСМД).