RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Стали відомі прізвища двох українців, які загинули в страшному ДТП в Чехії: фото і відео

Серед п’яти загиблих у ДТП поблизу чеського міста Тржинець українців 20-річний водій мікроавтобуса Євген Росоха та його 47-річний пасажир Михайло Вовчок.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

У Міністерстві закордонних справ України підтвердили загибель чотирьох закарпатських заробітчан.

ДТП трапилась о 4-й ранку 11-го листопада. Удар був такої сили, що після зіткнення і вантажівка, і мікровтобус "Mercedes-Benz" з’їхали у кювет. Далі мікроавтобус, у якому було 5 закарпатців, перекинуло на дах.

Двоє загиблих – із Хустського присілка Кіреші, ще двоє із Виноградівського району. Зараз рідні збирають гроші, щоб доправити тіла додому та поховати. У МЗС повідомили: питанням репатріації тіл вже займаються.

За кермом мікроавтобусу був 20-річний хлопець Євген Росоха. Бабуся загиблого повідомила, що він займався пасажирськими перевезеннями і саме повертався додому. У Євгена залишилась дружина, яка зараз на 7 місяці вагітності. Вони розписалися у серпні, а відгуляти весілля планували після Різдва.

Про загибель Євгена дізналися у неділю ввечері від родичів, які також працюють у Чехії. Коли його зможуть поховати – родина поки не знає.

Також згодом стало відомо, що у реанімації померла п’ята постраждала у ДТП. Вона була рідною сестрою дружини загиблого водія мікроавтобусу. Мешкала жінка на Виноградівщині.

Із Євгеном у машині їхав і його сусід – 47-річний Михайло Вовчок. Чоловік за тиждень до фатальної аварії повернувся в Чехію на роботу після похоронів брата.

Як повідомляв "Апостроф", ранішев неділю вдень, 4 листопада, на трасі з України через Польщу до Німеччини біля міста Бохня (Польща) сталася ДТП за участю чотирьох легкових автомобілів і двоповерхового автобуса з України, в якій постраждали сім українців.