RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

​Депортація української "журналістки" з Росії: розкрилися цікаві деталі

Проросійська пропагандистка з Одеси Олена Бойко, яка недавно пропала в Москві, вела в столиці РФ досить аморальний спосіб життя.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

10 грудня соратники коллаборантки Бойко, люблячої ображати Україну на росТВ, заявили про її зникнення.

Як з'ясувалося, Бойко схопили ФСБшники і відправили в центр для мігрантів. Сепаратистці загрожує висилка з країни за нарушния режиму перебування. Райсуд Москви вже прийняв рішення про депортацію пропагандистки до кінця нинішнього року, незважаючи на її скарги про нібито "загрозу життю" в Україні і страшилки про "кривавих бандерівців".

Відомо, що на батьківщині їй загрожує кримінальне покарання за кількома статтями, в тому числі - держзрада і посягання на територіальну цілісність.

У Росії за Бойко заступилися омбудсмен з прав людини Тетяна Москалькова, а також один із головних пропагандистів РФ Дмитро Кисельов. Останній пообіцяв дати українці роботу.

Колишня соратниця ватажка ДНР Ігоря Гиркин (Стрелкова) Оксана Школа, посилаючись на джерела в МВС, розповіла резонансні подробиці про Бойко.

"Пробили цю лахудра по базі... За останній рік на неї 6 скарг в поліцію! Шість!!! А знаєте, за що? Барабанний дріб посилюється... тидищ !!! За нічні пиятики і скандали в орендованій квартирі в районі метро Щолківська. Заяви писали сусіди. Плюс статус квартири значиться як "антисоціальна", з антисанітарією", - розповіла пропагандистка про життя Бойко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше відому російську журналістку не пустили в Україну.