RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

​У Росії розстріляли сім'ю з дітьми: фото і відео з місця вбивства

В Ульянівську (РФ) було виявлено тіла чотирьох осіб із вогнепальними пораненнями, в тому числі двох дівчаток 11 і 15 років.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Ульянівській області порушено кримінальну справу за фактом виявлення тіл 48-річної місцевої жительки, її двох неповнолітніх дітей - дівчаток 15 і 11 років, і невстановленого чоловіка близько 40 років (ч. 2 ст. 105 КК РФ) ", - відзначає Слідче управління СК РФ по регіону.

За попередньою версією слідства, вбивцею є 38-річний чоловік, який кілька років тому вже намагався вбити цю сім'ю. Після першого замаху він був поміщений в психіатричну лікарню на примусове лікування. Вийшовши з лікарні, він повернувся на місце злочину з переробленою вогнепальною зброєю з якої і вбив своїх родичів, а потім вистрілив собі в голову.

У квартирі також знаходився 17-річний юнак, який отримав поранення в плече. Очевидці стверджують, що молодій людині вдалося втекти з квартири.

За розповідями мешканців будинку, де стався злочин, знайдені мертвими чоловік і жінка були коханцями. Покійна регулярно влаштовувала скандали на грунті ревнощів своєму коханому. Можливо, чоловік не витримав і застрелив свою обраницю, а потім і двох її дочок. Після розправи він наклав на себе руки.

Історія дуже заплутана. Поліцейські водночас розглядають кілька версій події: по-перше, вважають, що це вбивство на грунті ревнощів, по-друге, кажуть, що чоловік - племінник загиблої жінки і що причини чисто родинні, по-третє, - що це кримінальник , який вирішив таким чином помститися главі сімейства, який в той момент був на роботі, за те, що свідчив проти нього.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Встановлюються всі обставини події.

Як повідомляв "Апостроф", стало відомо про загибель радника голови уряду Дагестану Артема Здунова - Андрія Афоніна в Махачкалі (столиці Дагестану, Росія).