RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Сумують за вбивцею: Euronews потрапив у скандал із некрологом по вбитому ватажкові ДНР

Європейський щоденне цілодобовий інформаційне видання Euronews опублікувало список "відомих людей", померлих в році, що минає, серед яких опинився ватажок ДНР Олександр Захарченко.

Стаття, опублікована Euronews вийшла під назвою "Ті, хто пішов безповоротно".

"У цих людей різні ідеали, різний шлях до успіху, різні інтереси. Але всіх їх об'єднують пристрасть до справи, якій вони присвятили життя, а також рік смерті. Ми згадали про тих, кого світ втратив в 2018 році", - написало видання.

Далі йдуть фотографії та коротка біографія відомих особистостей.

Серед такий відомих імен як Юбер де Живанши, Стівен Хокінг, Арета Франклін, Джон Маккейн, Філіп Рот, Шарль Азнавур, Монсеррат Кабальє, Бернардо Бертолуччі, Стен Лі, Джордж Буш-старший, Олег Табаков, Йосип Кобзон, Микола Караченцов, Людмила Алексєєва раптово опинився ватажок так званої ДНР Олександр Захарченко.

"Глава самопроголошеної Донецької народної республіки отримав смертельне поранення в результаті вибуху, що прогримів 31 серпня одному з міських ресторанів. Хто відповідальний за те, що трапилося - до сих пір не встановлено. До збройних сил самопроголошеної республіки Захарченко приєднався в 2014 році. Незабаром він зайняв пост голови Ради міністрів ДНР. У листопаді того ж року він був обраний главою республіки", - написали в Euronews.

Як повідомляв "Апостроф", на популярному торговому майданчику України Rozetka.ua виставлена на продаж книга російського письменника і колишнього радника загиблого глави так званої ДНР Олександра Захарченко Захара Прілепіна.