RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​Доїдай свою кропиву: в мережі посміялися над протестами росіян проти Путіна

Користувачі мережі з сарказмом обговорюють "терпіння" росіян, які незадоволені життям, але бояться повстати проти чинного президента Володимира Путіна.

Про це написав свою саркастичну міні-розповідь блогер під ніком ЯR.

"Діду, а ти про Путіна знав тоді все? - Знав, внучок. - І що, мовчав? - Ні, в твіторі жартували з пацанами. Інтернет був тоді ще. - А чого не організовувалися, на вулиці не йшли? - Так вони нам мітинги не погоджували. Доїдай давай кропиву свою. Нам іще норму пахати завтра з тобою", - такого змісту текст написав блогер.

Під постом з'явилися уїдливі коментарі користувачів.

"На вулицю вийдуть, коли втрачати буде нічого", "внучок, на тебе одна надія. Ти то путина не знав, значить і боятися нічого. (Дідусь пожував беззубим ротом, акуратно змахнув крихти зі столу в долоньку. З долоньки в рот, і глибоко задумався: АДЖЕ ЯКБИ ОБУРИЛИСЯ МИ КОЛИ ПОЧАЛИ ДАВИТИ ЇЖУ, ВСТАЛИ Б УСІЄЮ РОСІЄЮ. МОЖЕ ЖИТТЯ ПО ІНШОМУ ПІШЛО Б", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", російський президент Володимир Путін поставив величезну жирну крапку в так званих контрактах зі своїм населенням, коли оголосив про так звану пенсійну реформу, де відбувається два акти насильства над власним народом.