RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Україна в Раді Безпеки ООН потролила нездорову заклопотаність Росії

Росіяни тепер так часто говорять про вибори президента України, що змушують думати, що це для них є важливішим за вибори президента РФ.

Про це в своєму виступі на Раді Безпеки ООН по ситуації в Україні заявив постійний представник України при ООН Володимир Єльченко, передає "Укрінформ".

"У риториці російського представництва все частіше з'являється новий елемент. Схоже, що це нова улюблена тема для росіян, - прийдешні президентські вибори в Україні. Складається враження, що результати виборів президента України для росіян є важливішими за вибори президента РФ", - зазначив він.

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко заявила, що виступ представника Росії в Радбезі ООН представляло собою "очікувану суцільну істерику".

Як повідомляв "Апостроф", Росія ініціювала скликання 12 лютого засідання Радбезу ООН по ситуації в Україні під приводом четвертої річниці підписання Мінських угод, щоб відвернути увагу від спеціального засідання 20 лютого, присвяченого п'ятій річниці агресії проти України.