RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

​Помер пропагандист Кремля, який написав настільну книгу Путіна про захоплення України

У Росії на 60-му році помер пропагандист Кремля Михайло Юр'єв, який в останні роки працював на одному з росТБ і роздмухував різні скандали, в тому числі і ненависть до України.

Про це повідомляє "Комсомольская правда", де він працював в останні роки життя.

Причина смерті Юр'єва не повідомляється. Відзначається, що в останні місяці він тяжко хворів.

В останні кілька років Юр'єв вів програму "Главтема", пропагандисти якої регулярно піднімали тему "обраності" Росії, розповідали казки про її уявну велич, роздмухували вогонь ненависті до України і до західних держав, які "посміли стати на шляху" у амбітних планів Москви.

Юр'єв свого часу був депутатом Держдуми РФ від партії "Яблуко", в 1996-му році займав посаду заступника голови нижньої палати парламенту. Також він став автором книг "Третя Імперія", "Росія, яка повинна бути" і "Фортеця Росія. Прощання з лібералізмом". Він "пророкував" про швидкий крах української держави, але так і не дожив до цієї, безсумнівно довгоочікуваної для себе події.

Юр'єв не раз опинявся в епіцентрі гучних скандалів. Так, ще в травні минулого року велика група вірмен заблокувала офіс "КП" в Москві з вимогою вибачень за образливі висловлювання одіозного політика і його колеги на адресу вірменського народу.

У мережі бурхливо відреагували на смерть пропагандиста Кремля.

Як повідомляв "Апостроф", під час Мюнхенської конференції з питань безпеки президент України Петро Порошенко відмовився розмовляти з російськими пропагандистами, зажадавши вибачень перед Україною.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ Тема: Происшествия
Теги: