RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

В ​Бразилії поранили відомого українського телеведучого: опубліковано дивне відео

У мережі з'явилося відео, на якому на відомого українського телеведучого Дмитра Комарова в Бразилії здійснюють збройний напад.

Відповідні відеокадри опубліковані в YouTube на канал "ACTOR FIGHT" з хештегом dmytrokomarov.

В описі до ролика йдеться "Моїм українським друзям не дуже пощастило". Що саме сталося і подробиці інциденту поки невідомі.

Не виключено, що відео постановочне.

На кадрах видно, що Комаров йде по місту, за ним слідують невідомі чоловіки. Далі вони починають бігти за ведучим, і, судячи по звуках, стріляти в нього. Комаров падає, на його обличчі - червона рідина, схожа на кров. Падає і оператор. На цьому відео обривається.

Судячи з Instagram Комарова, він зараз дійсно знаходиться в Бразилії.

"Сьогодні був наш 200-й знімальний день в Бразилії. Увечері зустрілися з Луселія Сантос (виконавицею головної ролі в серіалі" Рабиня Ізаура "). Вона щойно повернулася з України, це було її друга подорож до нас в гості. Знімалася в документальному проекті BBC, в Києві, Миколаєві та Хмельницькому. Дуже щаслива. Тепло посиділи. Згадували її перший приїзд, особливо 18 годин в поїзді Чернівці - Одеса)). Згадували зйомки минулого літа. Подумати тоді не міг, що так довго буду в Бразилії. А Луселія уявити не могла, що її завалять особистими зі спілкуваннями з вдячністю за рецепт борщу в блендері", - написав він у підпису до фото зробленому добу назад.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на 3 березня на одеського журналіста, телеведучого "Думській ТВ" Олександра Новицького було скоєно напад.