RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Мережі вразило відео масового похорону загиблих в Україні та Сирії росіян

У мережі з'явилося відео з десяткм трун і свіжими могилами в Колпіно (Росія) російських найманців, що воювали в Сирії і на Донбасі.

"Місто Колпіно, СПБ, РФ. Привезли 10 іхтамнєтов - Сирія, Україна. Батьківщина тебе не кине синку!", - йдеться в підписі до ролика в Twitter.

На записі показано свіжі труни, збиті з неотесаних дощок і бетонні таблички з написами. За кадром голос каже, що відео було знято 25 вересня 2018 року. У мережі його опублікували тільки в лютому 2019-го.

"От би на це кладовище ВСЮ ПУТІНСЬКУ БРАТВУ!!!! Тільки без трун і табличок, як шакалів в одну яму і осиковий кілок!!!", "Це жахливо що робиться! Геноцид російського народу!", "Хай покажуть це тим дебилам, які їдуть воювати на чужі землі, вони будуть лежати також і поховані як собаки, ось так уряд з почестями ховає своїх солдат", "Яка нікчема править Росією! Соромно і боляче", "Туристи з Сирії або України", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережі з'явився відеоролик, де показано місце масового поховання росіян поблизу Колпіно.