RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

​На росТВ показали відомого мафіозі для антиукраїнської пропаганди: фото і відео

На російському телеканалі "Росія 1" з пропагандою проти президента України Петра Порошенка виступив відомий кримінальний "авторитет" з Америки Сем Кислін.

Про це написала російський журналіст Анастасія Кириленко в Facebook, публікуючи відповідне відео.

"Милота. Солнцевского авторитету з Одеси, фінансиста Руді Джуліані (найближчий соратник Трампа), відомого на Брайтон-Біч баригу показують у Соловйова. "Американський бізнесмен" 1936 року народження, який розбагатів ще за радянських часів на угодах з Трампом в Ньйю-Йорку і на експортних ліцензіях з СРСР (КДБ детектед) легендарний одеський джентельмен з Брайтон-Біч не тільки живий, але ще і знайшов сили топити проти Порошенка.

Як каже мені один колега "усюди ти бачиш бандитів". А вони і справді є.

Чекаємо появи у Соловйова підозрюваного в участі в "молдавському ландроматі" московського молдованина Ренато Усатого, який зізнався співробітникам консорціуму OCCRP в роботі на ФСБ. Вусатий несподівано згадав, що існували "угруповання Порошенко"", - йдеться в повідомленні.

Журналіст помітила, що Росія "не зраджує своїм традиціям всюди спробувати влізти і понадкушувати".

Як відомо, директор компанії Trans Comodities Сем Кислін (народився в 1935 році в Одесі) починав з магазину електроніки на Манхеттені. Магазин був улюбленим місцем радянських дипломатів, агентів КДБ і членів політбюро. У 1976 Кислін і його партнеру, іншому емігрантові з СРСР Таміру Сапір (Теймуразу Сепиашвили з сім'ї грузинських євреїв), вдалося продати 200 телевізорів в готель Трампа Commodore Hotel в кредит на 30 днів. Сем Кислін в інтерв'ю журналістам похвалив Трампа за вчасно виплачені гроші. Телевізорами справа не обмежилася. Сапір об'єднався з двома іншими єврейськими емігрантами з СРСР, Феліксом Сатером і Тевфіком Аріфом, і інвестував кошти в проект Trump SoHo, який включає готель і житловий комплекс на Манхеттені. Незабаром Трамп уклав партнерство з девелоперської компанією Bayrock-Sapir, яку очолювала ця ж трійця.

Всі ці чотири єврейських емігранта з СРСР - Кислін, Сатер, Сапір і Аріф - прямо або побічно були пов'язані з організованою злочинністю.

Тевфика Аріфа в 2010 році заарештували під час поліцейського обшуку в Туреччині і звинуватили в тому, що він керує міжнародного злочинного мережею, в якій працюють неповнолітні повії. Але справа до суду так і не дійшла.

Сема Кислін ФБР зв'язала з Іваньковим (Япончиком) і братами Михайлом і Львом Чорними (Ізмайлівське ОЗУ).

Trans Commodities Кіслінавместес Blonde Management Corp. (Інший нью-йоркською компанією, якою керував племінник Кислін) виступила коспонсором візи Антона Малевського, лідера Ізмаїльського ОЗУ, а також служила для прокачування грошей Михайлом Чорним (Кислін не заперечив партнерство з Чорним, а про Малевського нібито нічого не чув).

Як повідомляв "Апостроф", в Москві показали співробітника СБУ, який втік з України.