RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Говорили про Україну: у Путіна розкрили нові деталі переговорів з Трампом

Президенти Дональд Трамп та Володимир Путін під час останньої телефонної розмови обговорили Україну та переможця президентських виборів.

Про це повідомляє прес-служба Путіна.

"Зачіпалася обстановка в Україні в контексті недавніх президентських виборів. Володимир Путін акцентував, що новому київському керівництву потрібно зробити реальні кроки по реалізації Мінських домовленостей, які мають ключове значення для вирішення внутрішньоукраїнського конфлікту", - йдеться у повідомленні.

Президенти США та Росії також обговорили "поточний стан та перспективи двосторонніх відносин з акцентом на економічну співпрацю".

"Президенти висловилися за розвиток взаємовигідних торгово-інвестиційних зв'язків. Підтверджено взаємний настрій за активізацію діалогу в різних областях, в тому числі з питань стратегічної стабільності", - розповіли у Путіна.

Зазначається, що Путін розповів Трампу про підсумки зустрічі з главою КНДР Кім Чен Ином у Владивостоці. Також вони обговорили ситуацію у Венесуелі.

"Домовлено про продовження контактів на різних рівнях. Глави держав висловили задоволення розмовою, яка відбулася, і яка мала діловий і конструктивний характер", - підсумували у Кремлі.

Як повідомляв "Апостроф", президент США Дональд Трамп і президент Росії Володимир Путін в ході телефонного дзвінка в п'ятницю обговорили ситуацію в Венесуелі, КНДР, а також доповідь спецпрокурора Роберта Мюллера.