RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

​З'явилися "пекельні" фото наслідків ракетних ударів по Ізраїлю

Протягом 36 годин бойовики випустили по Ізраїлю 700 ракет, багато загиблих і постраждалих.

Про це повідомляє "Черговий по Ізраїлю".

"Трагічність проміжні підсумки. Понад 700 ракет за 36 годин було випущено бойовиками по Ізраїлю. Троє ізраїльтян загинуло, 130 постраждало. З палестинської сторони загинула 21 особа, 90 осіб поранено, велика частина загиблих бойовики ХАМАСу або "Ісламського джихаду". Є також інформація про загибель людей в Газі після падіння ракети ХАМАСу", - йдеться у повідомленні.

За інформацією видання Jerusalem Post Палестина і Ізраїль вранці 6 травня досягли угоди про припинення вогню за посередництва Єгипту.

Серед жертв - четверо ізраїльтян. Майже 80 людей отримали поранення. Зокрема, був убитий батько чотирьох дітей в Ашкелоні, в будинок якого потрапила ракета, коли він вийшов на вулицю покурити.

Також загинули 64-річний водій, в машину якого потрапила протитанкова ракета, 23-річний житель Ашдода, коли він втік до бомбосховища, і бедуїн.

Як повідомляв "Апостроф", 5 травня ізраїльські військовослужбовці повідомляють, що менш ніж за 24 години прихильниками радикальних угруповань з сектора Газа було випущено 430 ракет.