RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

​Школярі в Росії влаштували "БДСМ-вечірку" на останньому дзвонику: фото і відео

Випускники 11 класу школи № 74 Владивостока (РФ) влаштували флешмоб в БДСМ-костюмах в стінах навчального закладу з нагоди його закінчення.

Про це пише портал VL.ru.

Судячи з відео, натовп школярів в різних костюмах спочатку весело танцювали під музику на ганку школи, а потім перемістилися до актової зали.

Директор школи № 74 Галина Пугіна розповіла, що про подію вона дізналася напередодні і вже поспілкувалася з однією з дівчат. З'ясувалося, що це сталося не на урочистій лінійці, а на день раніше - 22 травня.

"У минулому році після уроків школярки влаштували яскравий виступ в образах стиляг, надівши плаття в горошок. Цього разу планувалося аналогічне шоу, але все пішло не за планом. Школярі, про яких всі зараз говорять, - з 11-го "Б". цей клас взагалі, як сказати... Часто намагаються продемонструвати, що вони вже дорослі", - пояснила директор.

Як повідомляв "Апостроф", 24 травня у всіх школах України пролунав останній дзвоник, який сигналізував про те, що українські школярі відправляються на літні канікули. У той же час випускники влітку навряд чи зможуть відпочити, так як їх чекають ЗНО та вступ до вищих навчальних закладів.