RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Може бути схожий на "овоч": спливли моторошні подробиці про стан Кім Чен Ина

Журналісти виявили потяг лідера КНДР Кім Чен Ина в курортному місті Вонсан на південному сході країни.

Про це повідомляє дослідний центр 38 North.

Таким чином підтверджується інформація, що диктатор знаходиться за межами Пхеньяна. Південнокорейські журналісти відзначили, що 21 і 23 квітня потяг стояв на станції, яка призначається персонально для сім'ї Кім.

Інші незалежні або офіційні джерела не підтвердили цю інформацію, як і те, чи перебував Кім Чен Ин в Вонсані.

У дослідницькому центрі підкреслили, що місцезнаходження потягу не свідчить про місцезнаходження Кім Чен Ина або стан його здоров'я.

У той же час інші видання відкрито міркують про смерть північнокорейського правителя. Так, Shukan Gendai пише, що він міг померти через халатність лікаря під час операції на серці.

За версією журналістів, Кім Чен Ину стало погано під час поїздки по країні. Він відправився в найближчу лікарню і попросив прислати бригаду кваліфікованих лікарів.

Виявилося, що він потребує операції зі стентування серцевих кровоносних судин. Через тяжкий стан Ина операцію довірили місцевого лікаря, який так розхвилювався, що у нього почали тремтіти руки. Тим більше, у лікаря не було досвіду подібних операцій на огрядних пацієнтах, в результаті йому було потрібно вісім хвилин замість однієї, і лідер Північної Кореї перейшов у вегетативний стан.

У той же час американські та південнокорейські розвідувальні служби скептично ставляться до повідомлень про те, що Кім Чен Ин помер або тяжко хворий, пише The Washington Post. Є дані про те, що північнокорейською лідер знаходиться на елітному курорті на східному узбережжі країни.

Як повідомляв "Апостроф", помічник президента Південної Кореї Мун Чже-Ін прокоментував чутки про смерть Кім Чен Ина, повідомив, що він живий і здоровий