RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Маск за день став багатшим більш ніж на 6 мільярдів доларів

Засновник SpaceX і гендиректор Tesla Ілон Маск потрапив на сьомий рядок рейтингу найбагатших людей світу за версією Bloomberg - його статки на даний момент складають 70,5 млрд доларів.

Як повідомив Bloomberg, 10 липня статки Маска збільшилися на 6,1 мільярда доларів після того, як акції Tesla подорожчали на 11%.

При цьому 49-річний засновник SpaceX обійшов у рейтингу мільярдерів голову ради директорів Berkshire Hathaway Уоррена Баффета зі статками 69,2 млрд доларів. Також Маск залишив позаду співзасновника Oracle Ларрі Еллісона та співзасновника Google Сергія Бріна.

Bloomberg відзначає, що головну частину статків Ілона Маска становлять акції Tesla. Він володіє п'ятою частиною від їх загальної кількості. Акції Tesla протягом цього року зросли на 269%. 1 липня виробник електрокарів Tesla досяг найбільшої ринкової капіталізації серед інших автовиробників.

Як повідомляв "Апостроф", Ілон Маск поспілкувався з родичами конструктора Сергія Корольова і назвав його "одним з кращих". Розмову з Маском підтвердив онук Королева - Андрій. Маск запросив Корольових подивитися заводи SpaceX і стати свідками одного з наступних запусків, як тільки відкриються кордони.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ
Теги: