RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Двоногого цуценя врятували від смерті з бійні - тепер його життя кардинально змінилося

У цуценя породи далматин, яке народилося в Китаї, був дефект пальця задньої лапи, через що його в 2017 році віддали на бійню, де забивали собак на м'ясо. Там собаці відрізали передні лапи, частину хвоста і кінчики вух. Однак, після цього цуценя на ім'я Емма Ру від м'ясників врятували зоозахисники.

Про це розповідає Мirror.

Більшість тварин, убитих для торгівлі м'ясом в Китаї, - це викрадені або покинуті домашні тварини, або сторожові собаки, а також безпритульні вуличні пси, спіймані на вулицях міст і селищ.

Бойні в м'ясній промисловості видаляють кінцівки тварини без будь-якого знеболення, так як вважають, що це сприяє виробленню адреналіну, який робить залишився м'ясо ніжнішим.

Емма приїхала до ветеринарів в Пекін через кілька днів після того, як її і інших собак врятували з бійні.

Китайська клініка звернулася в Dalmatian Rescue, американську некомерційну організацію, в прагненні знайти для Емми будинок. Коли фото собаки в мережі побачила 27-річна Міша Реккліфф Хант, 27 років, з Чарлстона, вона відразу ж в неї закохалася.

"Я пам'ятаю, як вперше побачила Емму онлайн - у неї схожі на людські очі бурштинового кольору. Я навіть не думала про те, як доставити її в США. Я знала, що ця собака була зумовлена для мене ... Емма прибула в США 28 січня 2020 року - всього за кілька тижнів до заборони на вивезення тварин з-за Covid-19 ", - ділиться дівчина.

Емма одразу полюбила свою господиню у відповідь, вона голосно гавкала, коли та виходила з кімнати. Дівчина створила для собаки профіль в Instagram, там вже 10 тисяч підписників. З їх допомогою Міша і Dalmatian Rescue збирають кошти через соціальні мережі, щоб купити для Емми спеціальний візок з колесами, який заміняв би їй передні лапи.

Як повідомляв "Апостроф", користувачі мережі прийшли в розчулення від вибачень золотистого ретривера на прізвисько Уотсон перед іншим собакою за вкрадені ласощі.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Світ
Теги: