RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Нагірний Карабах заявив про знищення військового аеродрому Азербайджану: перші подробиці

Невизнаний Нагорний Карабах знищив аеродром ВС Азербайджану в Гянджі в ході вірмено-азербайджанського збройного конфлікту.

Про це заявив представник Міноборони Вірменії Арцрун Ованесян.

Він закликав війська Азербайджану покинути міста, де розташовані військові бази. Представник влади підкреслив, що вони стануть мішенями для армії Вірменії.

Арцрун зазначив, що військові Азербайджану продовжують обстрілювати мирне населення Степанакерта. Тому громадян закликають покинути міста, щоб уникнути жертв.

Як повідомляв "Апостроф", між Азербайджаном і Вірменією в кінці вересня загострився військовий конфлікт через Нагірний Карабах, між країнами йдуть повномасштабні військові дії. Степанакерт обстрілюють ракетами.

Нагадаємо, 27 вересня, вранці Вірменія заявила, що азербайджанські військові почали інтенсивний обстріл по всій протяжності лінії зіткнення. Азербайджан стверджує, що такі дії стали відповіддю на провокації - Вірменія нібито першою обстріляла позиції азербайджанської армії на передовій і населені пункти з великокаліберної зброї, мінометів і артилерії різного калібру. "Апостроф" розповідав про історію конфлікту через Нагірний Карабах.