RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Apple презентує нові пристрої 10 листопада: що покажуть і де дивитися онлайн трансляцію

У вівторок, 10 листопада, о 20:00 за київським часом, Apple проведе презентацію своїх новинок One More Thing.

"Апостроф" розповідає, де дивитися онлайн презентацію Apple і що буде на ній представлено.

Через пандемії коронавірусу, презентація пройде без "живої" аудиторії і буде транслюватися онлайн.

Де дивитися презентацію Apple

Через YouTube-плеєр з офіційного каналу Apple

Через веб-сайт Apple Event в браузері Safari, Chrome, Firefox або Edge - трансляція ведеться в кодеках MSE, H.264 і AAC.

Через додаток Apple Event для Apple TV.

Які новинки представить Apple

Компанія тримає в секреті, що буде представлено на презентації. Однак чутки і витік інформації призвели до того, що більшу частину того, що буде показано розсекретили ще влітку.

Apple Silicon

Кількома місяцями раніше Apple повідомила про плани замінити в своїх ноутбуках MacBook і комп'ютерах iMac X86 процесори Intel на власні процесори на ARM архітектурі, які в даний час використовуються в моделях iPhone і iPad. Нові процесори отримали назву Apple Silicon. Планується, що перші комп'ютери Mac на базі Apple Silicon будуть доступні вже до кінця 2020 року. Повний перехід на ARM буде завершено 2022 році.

MacBook Air і MacBook Pro

Залишається в секреті, на які саме моделі спочатку будуть встановлені чіпи Apple Silicon, але ймовірно, це буде вся нова лінійка ноутбуків. У західних ЗМІ повідомлялося, що це можуть бути 13-дюймовий MacBook Air, а також 13- і 16-дюймовий MacBook Pro.

macOS 11 Big Sur

Після 15 років використання ітерації 10.x macOS переходить на 11.0. Саме з macOS 11 Big Sur починається нова віха в історії компанії. Публіка і розробники отримали доступ до бета-версії macOS 11 після презентації WWDC 2020. На днях з'явилася збірка реліз-кандидата macOS 11.0.1, що говорить про її готовність до випуску. Точна дата виходу повноцінної версії операційної системи Apple стане відома під час онлайн-презентації. Ймовірно, це станеться протягом тижня.

Airtags

Вже близько року ходять чутки про те, що Apple презентує невеликі бездротові трекери, які будуть кріпитися до випадкових об'єктів. Не виключено, що це станеться саме 10 листопада.

AirPods Studio

Також на сьогоднішній презентації можуть бути представлені накладні "студійні" навушники AirPods Studio. Це одна з найбільш очікуваних новинок з того часу, як про них з'явилися перші чутки.

Як повідомляв "Апостроф", 13 жовтня, компанія Apple провела онлайн-презентацію, на якій представила нові смартфони iPhone 12, а також кілька інших новинок.