RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

​Територією США пронеслися руйнівні торнадо - є жертви: фото і відео

У четвер, 25 березня, в США у штаті Алабама пронеслися потужні торнадо, які зруйнували будинки і привели до загибелі людей.

Про це повідомляє агентство АР.

В результаті торнадо загинули щонайменше 5 осіб. Рятувальна операція триває, а кількість жертв може збільшиться.

Стихія знеструмила будинки жителів, а також зривала з них дахи. Постраждала інфраструктура міст, автомобілі та будівлі. Дерева, що впали, заблокували дороги. Одну з доріг перекрили військові через повінь.

Постраждав також місцевий аеропорт. Через негоду були обірвані лінії електропередач. Понад 35 000 жителів залишилися без світла.

Відзначають, що на штат обрушилося близько 8 руйнівних торнадо. Вони лютували близько 1 години і 20 хвилин. Вони пронеслис япо містах від заходу на схід.

Синоптики попередили про небезпечні грози, раптові повені та можливі смерчі зі сходу Міссісіпі до західної Джорджії і на північ до Теннессі і Кентуккі. У 46 округах оголошено надзвичайну ситуацію.

Як повідомляв "Апостроф", в Аргентині після проливних дожів спостерігають нашестя комарів. Водій автомобіля біля автотраси зняв на відео величезний рій цих комах, який був схожий на воронку торнадо.