RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Коронавірус під контролем: перша країна світу скасувала обов'язковий масковий режим

Влада Ізраїлю першою в світі офіційно оголосила про скасування обов'язкового маскового режиму з 18 квітня. Країна змогла подолати пандемію коронавірусу завдяки швидкій та ефективній кампанії по вакцинації від COVID-19 - 5 квітня вони оголосили про перемогу над коронавірусом.

Про це повідомляє сайт “Суспiльне. Новини”.

Представники Міністерства охорони здоров'я Ізраїлю відзначили, що показники захворюваності продовжують знижуватися і залишаються низькими по всій країні. Тому було прийнято рішення скасувати масковий режим на вулиці.

При цьому в міністерстві кажуть, що маски необхідно використовувати в місцях масового скупчення людей. Використання засобів індивідуального захисту в приміщенні все ще залишається обов'язковою умовою для громадян Ізраїлю.

Влада Ізраїлю з 7 березня 2021 року прийняла рішення послабити карантинні заходи. Для вакцинованих громадян, які мають так звані "зелені паспорти", свої двері відкрили кафе і ресторани, а також навчальні установи.

Як писав "Апостроф" раніше,у Туреччині розробили волокно, яке знижує життєздатність коронавірусу на 97,4% протягом півгодини.