RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Міноборони США опублікувало доповідь про НЛО - висновки сподобаються не всім

Американські військові експерти не бачать зв'язку НЛО, свідками яких стали в останні роки пілоти ВМС, з інопланетянами, але пояснити незвичайні явища поки не можуть.

Про це повідомляє The New York Times з посиланням на спеціальну доповідь робочої групи міністерства оборони США.

У цій доповіді зазначено, що більшість із понад 120 інцидентів з НЛО, які відбулися за 20 останніх років, не були пов'язані з американською військовою або іншою передовою, а тому секретною, урядовою технологією.

Багато явищ важко пояснити, враховуючи їх незвичайне прискорення і здатність різко змінювати напрямок і занурюватися в воду. Серед можливих пояснень цих феноменів - зустріч з дослідницькими зондами.

Доповідь не виключає позаземної природи деяких з них, але доказів, що льотчики ВМС бачили кораблі прибульців, теж немає.

Велику частину загадкових явищ було зафіксовано американськими військовими моряками, а також військовими інших країн. Зокрема, кілька американських пілотів ВМС заявили, що спостерігали невідомі літальні апарати - дивно швидкісні і маневрені.

За словами відставного командира винищувальної ескадрильї Райана Грейвса, його підлеглі з 2014 року помічали такі об'єкти в закритому повітряному просторі біля узбережжя штату Вірджинія.

Повідомляється, що Конгрес США ознайомиться з несекретною версією цієї доповіді найближчим часом - 25 червня.

Як повідомляв "Апостроф", в грудні 2020 року на нараді в Міністерстві оборони США було продемонстровано зображення, зроблене з кабіни винищувача F / A-18 особистим мобільним телефоном пілота. На фото видно непізнаний срібний куб, що ширяє над Атлантикою біля східного узбережжя США.