RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Ходяча клумба: кадри візиту Макрона в Полінезію стали хітом мережі

У Мережі з'явилися кадри, на яких президент Франції Еммануель Макрон з голови до ніг обвішаний гірляндами з квітів. Так автори креативу показали візит французького лідера на Маркізькі острови, який відбувся 26 липня.

Відповідне відео опубліковано на Youtube-каналі видання L'Obs.

"Монтаж, який набрав понад три мільйони переглядів в соціальних мережах, показує, що Еммануель Макрон майже повністю покритий намистами з квітів під час його візиту до Французької Полінезії. Якщо він обдурив стільки інтернет-користувачів, безсумнівно, це відео, опубліковане пародійним аккаунтом, було не так уже й далеке від реальності", - йдеться в повідомленні.

Еммануель Макрон під час свого першого візиту на архіпелаг Туамоту оголосив про свою підтримку внесення Маркізьких островів до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, пише Scion News Room.

На честь візиту президента Франції приймаюча сторона влаштувала церемонію за участю 600 танцюристів і музикантів з шести Маркізьких островів, одягнених у наряди з листя. Єдиним чоловіком в костюмі посеред стадіону Атуона, був Еммануель Макрон.

Раніше ми писали, що під час візиту в департамент Дром на південному сході Франції Еммануель Макрон отримав ляпас по обличчю.