RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

В "пекельній" ДТП у Болгарії загинула родина з 11 людей: фото жертв

У ніч на вівторок, 23 листопада, в Болгарії на ходу загорівся автобус з людьми, загинуло 46 осіб, з яких 12 - діти. Серед загиблих – сім'я з 11 осіб зі Скоп'є (столиця Північної Македонії), яка їхала у подорож до Стамбула.

Про це повідомляє Тrafficnews.

Серед жертв була вчителька початкових класів із села Студеничані та її дочка, а також двоє інших мешканців того ж села. Початкова школа Ісмаїла Кемалі в Скоп'є, учні якої теж загинули у цій ДТП, припинила заняття. Ще двоє з жертв - 27-річний Газменд Укалі та 23-річна Альбіна Белулі.

ЗМІ публікують фотографії деяких загиблих.

Наймолодшими жертвами аварії стали близнюки Луан і Албан Ахметі.

Єдиний громадянин Сербії, який був в автобусі, що згорів у Болгарії, - це Лулзім Сулеймані з Прешево, і він - один з семи пасажирів, що вижили. Як і його наречена з Куманово, з якою він вирушив у поїздку до Стамбула.

Як повідомляв "Апостроф", один з людей, що вижили під час пожежі в автобусі розповів, що пожежі передував вибух. За словами прем'єр-міністра Північної Македонії Зорана Заєва, один із тих, хто вижив, з яким він спілкувався в госпіталі, прокинувся вночі від вибуху в автобусі. Він додав, що пасажирам вдалося розбити одне вікно і вибратися, завдяки чому врятувалося 7 людей із 53, які перебували в салоні.