RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У метро Мінська сталися дві НП за день, є жертви

У п'ятницю вранці, у мінському метро при задимленні на станції "Жовтнева" було евакуйовано близько 2 тисяч людей. Цього ж дня на будівництві станції “Неморшанський сад” обвалився ґрунт, робітник загинув.

Про це повідомили у Мінському міському управлінні МНС.

"Сьогодні о 8:22 рятувальникам від персоналу чергової станції надійшло повідомлення про задимлення в тунелі станції метро "Жовтнева" першої лінії Мінського метрополітену по пр.Незалежності. Після прибуття до місця виклику за зовнішніми ознаками нічого не спостерігалося. На першій лінії метрополітену було закрито рух. Персоналом станції ще до прибуття працівників МНС було організовано процес евакуації. Усього евакуйовано близько 2000 осіб", - йдеться у повідомленні.

На місце події прибули рятувальники, які знайшли джерело задимлення - тління у сполучному проході, що знаходиться за 120 м від платформи станції метро "Жовтнева" на площі 1 кв.м. Постраждалих нема.

Цього ж дня близько 13 години на будівництві станції "Неморшанський сад" стався обвал ґрунту, повідомляє "Транспорт Мінська". Співробітники МНС кинулися оперативно розкопувати завали, проте врятувати постраждалого робітника не вдалося. Зазначається, що це перший смертельний випадок другої черги третьої лінії.

Раніше ми писали, що у Києві біля метро знайшли закривавлений труп.